Hoe pakt u doorgaans een onwillige debiteur aan?

Waarschijnlijk stuurt u eerst zelf een aantal aanmaningen. Vervolgens zult u wellicht een incassobureau of een deurwaarder inschakelen om de druk op te voeren. Indien dat allemaal geen soelaas biedt, wordt vaak een advocaat ingeschakeld om een gerechtelijke procedure tegen de onwillige debiteur te starten, beslag te leggen en/of een faillissement aan te vragen.

Corten Advocaten wil dit vaak langdurige incassotraject voor u verkorten en biedt een gespecialiseerde daadkrachtige incassoafdeling, die tegen aantrekkelijke tarieven uw vorderingen incasseert.

Het voordeel van onze incassodiensten is erin gelegen dat alle werkzaamheden van meet af aan in handen zijn van één kantoor. Indien de debiteur onwillig blijft, kunnen wij direct alle benodigde stappen zetten, zonder dat uw dossier overgedragen behoeft te worden. Dat bespaart tijd en kosten!

Ons incassotraject is bovendien helder en overzichtelijk. U bent te allen tijde op de hoogte van de status van uw dossier.

Omdat wij ons ervan bewust zijn dat de door advocaten berekende uurtarieven u er vaak van weerhouden een vordering in een vroeg stadium uit handen te geven, zijn dergelijke uurtarieven op onze incassodiensten niet van toepassing, maar hanteren wij speciale tarieven. Wij informeren u graag nader in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heeft u interesse in onze incassodiensten, neemt u dan contact op met Corten Advocaten!

Wij zijn u graag van dienst!

Als vaste incassoadvocaat treedt op: mr. P.J.M. Boomaars.

E-mail: incasso@corten.nl

Corten Advocaten - Mr. P.J.M. Boomaars (Pieter)
Neem contact op